Lean Forum Logo
Skjermbilde 2024-08-28 125114

Hybrid besøk hos Mesterbakeren avdeling Oslo

Om bedriften

Mesterbakeren leverer ferske brød- og bakervarer til REMA 1000 over hele Norge. Deres bakerier forsyner hver dag butikker over hele landet med ferske brød, boller og rundstykker. De tilbyr også focaccia, pølse- og hamburgerbrød, knekkebrød, kaker og mer.

Mesterbakerens ambisjon er å tilby det beste innen brød- og bakervarer til norske forbrukere, alltid til lave priser. Målet er å tilby kundene til REMA 1000 en innbydende brødavdeling som faller i smak. Derfor jobber de hardt med å utvikle nye produkter i tillegg til favorittene som bakes hver dag.

Om hvordan man har drevet forbedringsarbeid/hva vi skal se

Mesterbakeren avdeling Oslo har blant annet 2 produksjonslinjer for brød. Her er en automatisert, mens på den andre foregår mye fremdeles manuelt. Vi har gleden av å kunne invitere våre medlemmer til et hybridbesøk hvor de som deltar fysisk, får se begge brødlinjene og hvordan de har jobbet med lean (inkl. 5S, KPI'er på linjenivå, 5xhvorfor og forbedringsforslag) for å komme dit de er i dag. Akkurat nå fokuseres det på opplæring og digitalisering av manuelle sjekklister. Mesterbarker'n avdeling Oslo lager i disse dager filmer på hvordan arbeidsoppgaver skal utføres som senker terskelen for opplæring. De er i ferd med å ta i bruk nettbrett i produksjonen for å gjøre opplæring og rutiner mer tilgjengelige. Dette pluss hvor de er på vei, er vi så heldige å få et innblikk i.

Hybrid bedriftsbesøk gjennomføres slik:

  • Fysisk deltakelse : Kl 08:30 - 11:15
  • Digitalt via Teams : Kl 10:15 - 11:15

Kjøreplan for besøket:

  • Kl 08:30 - 08:40 : Oppmøte og registering
  • Kl 08:40 - 09:00 : Velkommen til Mesterbakeren (Informasjon, mingling og produktsmaking)
  • Kl 09:00 - 10:00 : Omvisning i bakeriet
  • Kl 10:00 - 10:15 : Pause/omkledning
  • Kl 10:15 - 10:20 : Lean Forum Oslo introduserer til Teamsmøte
  • Kl 10:20 - 11:00 : Teamsmøte: Presentasjon av forbedringsarbeidet til Mesterbakeren
  • Kl 11:00 - 11:10 : Teamsmøte: Tilbakemeldinger, spørsmål
  • Kl 11:10 - 11:15 : Avrunding

PÅMELDINGSLINK

Start
Slutt
Påmelding

Alf Bjelkes vei 22C, 0582 Oslo