Konferanser

11.-12. mars arrangerer Lean Forum Norge for første gang en todagers Helsekonferanse på Quality Hotel Expo, Fornebu. Konferansen vil fokusere på pasientforløp i ulike deler av sektoren og samhandling mellom kommune og sykehus. 

Lean Forums årskonferanse 2018 ble arrangert 6.-7. november på Quality Hotel Expo på Fornebu. Hovedtema for konferansen var "Arbeidslivet i en digital hverdag".

Lean Forums årskonferanse 2017 ble arrangert 7.-8. november på Quality Hotel Expo og Radisson Blu, Fornebu.

Konferanseprogram.

Årets konferanse hadde hovedtema "Det nye arbeidslivet - Ny teknologi, kostnadseffektivisering og nye muligheter". 

Konferanseprogram

Lean Forum Norges årskonferanse 2015 ble arrangert 10. - 11. november på Quality Hotel Expo Fornebu, med godt over 500 deltakere. Hovedtema var "Innovasjon og omstilling", og konferansen ble innledet av Næringsminister Monica Mæland.

Tid/sted: 20.-21.11.2012 Raddison Blu Plaza Oslo

For 3.året på rad arrangerte Lean Forum Norge årskonferanse. Konferansen samlet nærmere 600 deltakere fra alle bransjer, fra så vel privat som offentlig sektor.

Tema for årskonferansen var «Lean på norsk».

Med Lean på norsk mener vi utvikling satt i system som kombinerer lean prinsipper og metoder med vår norske kultur og samarbeidstradisjon. Her er medvirkning og samarbeid med tillitsvalgte og ansatte grunnleggende prinsipp, og målet er å oppnå økt produktivitet+innovasjon+gode arbeidsplasser – samtidig.

En viktig forutsetning for å oppnå suksess vil være lederens kvalitet og adferd. Lederens evne til å samarbeide og stimulere til læring, skape engasjement og arbeidsglede, kombinert med dristige mål for å styrke virksomhetens verdiskaping og trygge dens utvikling.

Lean er ikke et universielt system. Leanfilosofien gir rom for ulike meninger og praksis.

 

Lean Forum Norge arrangerte for 2.året på rad, årskonferansen "Lean på norsk" den 29.-30.11.2011 i Oslo. Noen av landets fremste kapasiteter innen lean stilte opp som foredragsholdere. I tillegg var det flere internasjonale kapasiteter som formidlet sin kunnskap.

”Lean på norsk” har som formål at norske virksomheter skal bli best på lean blant annet ved hjelp av de fortrinn vi har i den norske samarbeidsmodellen.

Program for konferansen finner du i menyen til venstre eller klikk her for nedlasting. Mer utfyllende informasjon om det enkelte foredrag, finner du i menyen til venstre under program 2011.         

 

Bilder fra konferansen 2011, finner du også i menyen til venstre.

Abonner på vårt nyhetsbrev